Kezd elviselhetetlen lenni a folyamatos martfűi dugó

Megosztás

Az erre haladók már szinte menetrend szerint tudják, hogy ha ehhez a szakaszhoz érnek, akkor ott hosszas és bosszantó várakozás veszi kezdetét. Reggel és délután is borítékolható.

Balázs figyelmeztetett a közösségi médián keresztül, hogy “Martfű Büngénél alakul a dolog”, de aki ismeri a helyszínt és az itt zajló munkálatokat, már a legkevésbé sem lepődik meg azon, hogy elképesztő forgalmi dugók alakulnak ki akár közepes forgalom mellett is.

Ez a munkálatokban résztvevő kamionok és munkagépek nem szerencsés elhelyezkedése miatt van így, mivel nagyon gyakran igen hosszan elfoglalják az egyik forgalmi sávot. Utána pedig mindenki közlekedjen, ahogy tud.

És hogy gondolják az érintett közlekedők? “Csak a szokásos dugó.” “Én azt értem hogy melózni kell… de ezt nem engedném meg! Elfoglalnak 1 sávot… az út szélén lent meg sártenger, amit felhord, ami balesetveszélyes! A múltkori után sem lett letakarítva.” “A többség nem megy le a sárba, inkább a forgalmi sávban áll meg.”

“Ezt a bunge fuvarszervezőivel kell lebokszolni, miért csődítenek ide annyi kamiont, ami nem fér be a parkolóba.” “Ha mennék haza Kengyelre, vagy Miklósra, akkor menjek kerülővel?”

Erre a helyzetre mi lenne a mindenki számára normális megoldás?

Kapcsolódó cikkek